Tuck Design

Internet dizajn i razvoj

fokusirani smo na ostvarenje vaših internet ciljeva

Scroll down

osnovno o nama

dizajn, ui/ux

Internet razvoj obuhvaća brojne vještine u razvoju i održavanju internet stranica. Različita područja internet razvoja uključuju grafički dizajn, izradu sučelja, koristeći standardiziran i vlasnički kod, korisničko iskustvo i SEO optimizaciju.

front-end razvoj

When building web site nowadays it needs to be fast, responsive and easy to use. By developing hi-end html/css/javascript we make sites that are easy to browse, look nice and work on different screen sizes and mobile devices.

back-end razvoj

Izgled je važan za svaku internet stranicu, ali be dobrog i brzog programa koji stoji iza izgleda stranica će biti spora. Brinemo se da naši programi budu optimizovani kako utisak korisnika ne bi bio pokvaren sporim serverom ili sporim učitavanjem stranice. Naš CMS može raditi na bilo kom hostingu, pa i na sporom.

iOS razvoj

iOS je jedna najpopularnijih i nasjtabilnijih mobilnih platformi. Svako ko želi da dođe do brojnih mobilnih korisnika trebao bi razmisliti o mobilnoj aplikaciji za iOS. Mi izrađujemo izvorne i Cordova aplikacije za iOS.

ZAINTERESIRANI ZA POSAO SA NAMA?

Rado ćemo razgovarati o projektu sa vama. Kontaktirajte nas:

+381 (63) 66 53 83

Proizvodi

Bolus

Bolus je aplikacija koja je besplatna i laka za korištenje. Cilj joj je da pomogne svakome tko koristi inzulinsku pumpu. Računa ugljene hidrate, bolus i vrijednosti korekcije.
Pročitaj više

Screenshot Tool

Screen Tool snima sliku cijelog ekrana, odabranog prozora ili dijela ekrana. Nakon snimanja, možete mijenjati sliku odmah na ekranu i poslati je vašim prijateljima preko Skypea®. Mijenjanje slike je vrlo jednostavno za korištenje.
Pročitaj više